Οι Εγκαταστάσεις Μας

Το Γραφείο

Ο Συνεταιρισμός μας, στην προσπάθειά του να ανταποκριθεί στις πολλαπλές ανάγκες και απαιτήσεις των συνεχώς αυξανόμενων μελών του πρόσφατα μετάφερε το γραφείο του σε χώρο 160 τ.μ., επί της οδού Αν. Παπανδρέου, στο Αμύνταιο Φλώρινας, προκειμένου να βελτιωθεί η οργάνωση και λειτουργικότητά του. Το γραφείο λειτουργεί καθημερινά (Δευτέρα με Παρασκευή από τις 8.00 π.μ. ως τις 16.00) και είναι σε θέση να προσφέρει ένα άνετο εργασιακό περιβάλλον στο προσωπικό του και στους δεκάδες καθημερινούς του επισκέπτες.

Το Κατάστημα

Στο κατάστημα του Συνεταιρισμού ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να προμηθευτεί επιτόπου αλλά και με παραγγελία τα πάντα για τη λειτουργία της μονάδας του.

Το κατάστημα βρίσκεται σε σημείο με εύκολη πρόσβαση και σε χώρο που διευκολύνει την φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων. Τα πάντα είναι προσεγμένα ώστε να εξυπηρετούν όλων των ειδών τις οικονομικές αλλά και ποιοτικές απαιτήσεις.

Το κατάστημα του Συνεταιρισμού λειτουργεί ενάντια στη λογική ενός αμιγώς εμπορικού καταστήματος. Οι τιμές πώλησης είναι άκρως ανταγωνιστικές γιατί αυτό που προέχει είναι το κέρδος του πελάτη.

Τα Προϊόντα Μας

Τηλεφωνικό Κέντρο

τηλ 2386-023-202
fax 2386-023-202

E-Mail

info@e-poimenon.gr

Ωράριο

Δευτέρα – Παρασκευή
(8:00 – 16:00)

Διεύθυνση

Ανδρέα Παπανδρέου
Αμύνταιο – Φλώρινας
Τ.Κ 53200

Social