Γίνε Μέλος

Πως Μπορώ Να Γίνω Μέλος

Πρωτίστως ζητούμε από τα υποψήφια μέλη μας να υπάρχει θέληση να ενταχθεί και να συνυπάρξει σε μια ομάδα ατόμων, με κοινά προβλήματα, κοινές ανάγκες, κοινούς στόχους.
 
Δευτερευόντως ζητάμε να σεβαστεί το όραμα της ομάδας και να αποδεχθεί ότι αυτή λειτουργεί με καταστατικά και κανόνες που δεν αλλάζουν ανάλογα με τα θέλω του κάθε μέλους. Μέσα από την πορεία του έχει αποδείξει ότι έχει σταθεί αρωγός σε κάθε είδους ανάγκη του μέλους προσωπική και επαγγελματική.
 
Οι κτηνοτρόφοι, μέλη ή μη μέλη θα συνειδητοποιήσουν ότι μπορεί ο Συνεταιρισμός να ασκεί εμπορική δραστηριότητα αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχει εμπορική σχέση με τα μέλη του. Όλες οι κινήσεις γίνονται με γνώμονα ότι «το συμφέρον του Συνεταιρισμού είναι και δικό μου συμφέρον».
 
Στόχος του teem του Συνεταιρισμού είναι η στήριξη που παρέχεται στον παραγωγό μέλος να είναι τέτοια ώστε αυτός απερίσκεπτος να ασχολείται με τις δραστηριότητές του.

Τα τελευταία χρόνια ο Συνεταιρισμός έχει προμηθεύσει μέλη του με 2000 νέα πρόβατα για ανανέωση των κτηνοτροφικών τους μονάδων, 40 πιστοποιημένους γεννήτορες και έχει στηρίξει την ανέγερση 10 νέων σταυλικών εγκαταστάσεων

Νέα Πρόβατα
0
Πιστοποιημένους Γεννήτορες
0
Μέλη
0
Σταυλικές Εγκαταστάσεις
0

Να μην παραμένει κανείς παραγωγός στάσιμος, να μη νιώθει μόνος και ανήμπορος.

Να καταθέσει επενδυτικά προγράμματα που θα αποτελέσουν το εφαλτήριο για μια νέα γενιά κτηνοτρόφων που επιτέλους πρέπει να έχει αυτά που της αξίζουν.

Να μην υπάρχει ανικανοποίητο μέλος ή πελάτης.

Να δημιουργηθεί ένα σύστημα διευρυμένων συνεργασιών μεταξύ των μελών του Συνεταιρισμού καθώς και του Συνεταιρισμού με άλλους φορείς με ισχυρούς δεσμούς.

Να εισάγει νέες καινοτόμες διαχειριστικές πρακτικές για την πλειοψηφία των μελών του.

Να μην παραμένει κανείς παραγωγός στάσιμος, να μη νιώθει μόνος και ανήμπορος.

Επικοινωνία

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έρθουν σε επικοινωνία με τον Συνεταιρισμό μας, τόσο μέσω τηλεφώνου όσο και μέσω Fax και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Επισκεφθείτε μας στα γραφεία του Συνεταιρισμού μας στο Αμύνταιο ή μπορείτε να μας βρείτε και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως facebook και youtube.
Φόρμα Επικοινωνίας
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Οι Υπηρεσίες Μας

Τηλεφωνικό Κέντρο

τηλ 2386-023-202
fax 2386-023-202

E-Mail

info@e-poimenon.gr

Ωράριο

Δευτέρα – Παρασκευή
(8:00 – 16:00)

Διεύθυνση

Ανδρέα Παπανδρέου
Αμύνταιο – Φλώρινας
Τ.Κ 53200

Social